Szeretnénk felhívni rá a figyelmet, hogy az alábbi cikk csak információs, tájékoztatási célra szolgál. NEM foglalkozunk kitiltott profilok helyreálllításával. 

Hétfő óta hurrikánként söpör végi Magyarországon a Facebook kitiltás hulláma, miáltal ártatlan userek kerülnek letiltásra és képtelenek Facebook fiókjukhoz hozzáférni. Személyesen ismerek olyanokat, akik kimondottan a szabálytartó felhasználók közé tartoznak, nem szegtek meg semmilyen előírást, vagy csak a Messenger miatt használják azt, mégis az “áldozatok” között végezték.  Csupán személyes gyanú, de akikkel sikerült beszélni, senkinek nem volt beállítva 2 faktoros hitelesítés a profiljában. Ez persze csak találgatás. Mindenesetre mindenkinek csak a hasznára válik, ha ezt az elmaradását azonnal pótolja.

Valószínűleg ezt a Facebook oldalt már végigböngészted, hogy mi történhetett.

Egy kisebb tömeget ért el a hullám, így biztosan érkezik hamarosan egy megoldás a Facebook részéről. De addig is:

 

Milyen megoldások vannak, amennyiben szeretnéd visszaszerezni a hatalmat letiltott profilod felett?

 

  1. Megpróbálhatod itt elkezdeni a procedúrát, és megkeresni a fiókodat és azonosítani magad: https://www.facebook.com/login/identify.

 

Facebook letiltás – avagy mit tehetsz, hogy visszaszerezd fiókodat 1

 

  1. Itt megpróbálhatod tudatni, hogy fiókod tévedésből került letiltásra. https://www.facebook.com/help/contact/260749603972907

 

Facebook letiltás – avagy mit tehetsz, hogy visszaszerezd fiókodat 2

 

Nagy valószínűséggel Facebook profiloddal egyidőben Instagram fiókod is tiltásra került. Felháborodásodat (csak óvatosan) és ellenvetésedet pedig itt tudod jelezni. https://help.instagram.com/contact/1652567838289083

 

Bízom benne, hogy mindenkinek megoldódik a problémája, de nem tanácsolnám, hogy semmilyen erőfeszítést se tegyen letiltott Facebook fiókja visszaszerzésére. Küldjétek be az űrlapokat és várjatok egy kicsit, nem fognak azonnal válaszolni. Mindenkinek sok sikert és kitartást!

Fontos információ! 

Nem foglalkozunk Facebook profil helyreállítási kérelmekkel, ez ügyben a Facebook Support az illetékes.