Keresőoptimalizált weboldal készítés WordPress-ben

Egyedi mobilbarát weboldal készítés cégeknek, vállalkozásoknak határidővel, keresőoptimalizálva, marketing szemlélet alapján, hogy ne csak kiadás legyen belőle, hanem bevétel is. 

Ezért olyan fontos a megfelelő, arculathoz illeszkedő honlap:

 

Mára megváltoztak az üzleti szokások, így a tovább ajánlások és referenciák által érkező ügyfelekkel való ismerkedés már nem kézfogással vagy telefonhívással kezdődik.

Weboldal készítés 4

Ezek az idők elmúltak.

Mielőtt ide eljutnátok, már le lett csekkolva a céges weboldal, a bemutatkozó honlap, vagy a közösségi csatornák (Facebook, LinkedIn, Twitter,…). Figyelni kell minden típusú megjelenésre, ahol egy Google keresés során véleményt alkothatnak rólad és arról, amit képviselsz. Vállalkozásod online megjelenésének egyik első lépe a céges weboldal készítése.

Az emberek mobilon keresnek, social media csatornákon osztják meg ami érdekli őket és a Google találati listában keresik a megoldást.

Kicsit más, mint 5-10 éve, igaz?

A nem megfelelően végzett keresőoptimalizálás láthatalanná teszi honlapodat.

Ha nem találják meg a cégedet, vagy nem azt látják, ami bizalmat ébreszt bennük, esetleg nem értik pontosan mit is szeretnél eladni nekik, nem lesz kézfogás.

Weboldalad megfelelően képviseli vállalkozásodat?

Céges weboldaladon egyértelműen fel van tüntetve, mivel is foglalkozol?

Weboldaladon azonnal látható, milyen problémájára talál megoldást az érdeklődő?

Megfelelsz a hivatalos követelményeknek?

GDPR, NAV? Sokba kerülhet vállalkozásod számára a kötelező elemek nem megfelelő vagy egyáltalán semmilyen használata honlapodon!

Milyen érzés lenne, ha csak olyan ügyfelek és érdeklődők keresnének, akikből ténylegesen is ügyfél válhat?

Mit tennél a felszabaduló idővel?

Üzleted fejlesztésére fordítanád? Esetleg, ha a családdal tölthetnél több időt?

Egy rosszul megszerkesztett, felépített, karbantartott weboldallal, vagy ha nem megfelelő a keresőoptimalizálás, elvesztheted a vágyott érdeklődőket, cserébe olyanokat vonzhatsz be, akik nem téged keresnek. Így csak az idődet és a pénzedet pazarlod ugyebár.

Nem érné meg jobban, ha weboldal készítése helyett ezt az időt inkább céged növekedésébe és fejlesztésébe fektetnéd?

Honlapkészítés + megfelelő online stratégia = Eredmény

WordPress Weboldal – tökéletes megoldás vállalkozásoknak

Mindenhol azt hallod, hogy a weboldal készítés csak pár órás feladat és mindenki meg tudja csinálni. Lehet így is, de ezzel a megoldással vajon megfelelően tudod képviselni a céged? El tudod juttatni a célközönségedhez az online térben? Vajon a Google is szeretni fogja az újonnan elkészült céges weboldalt?

Megéri ezzel foglalkozni, nem pedig vállalkozásod ügyeivel, amit más tényleg nem tud megcsinálni helyetted? Mennyi pénzt veszítesz, ha nem üzleteddel foglalkozol, esetleg nem olyan lesz az eredmény, amire szükséged lenne?

Hidd el, versenytársad már dolgozik rajta, hogy keresőoptimalizált weboldala legyen. Nagyon lemaradsz, ha nem tartod a lépést.

Egy elkészült WordPress weboldallal azonban már Marika néni is megbirkózik az adatok, szövegek módosításával, ha cégen belül végeznék a tartalom feltöltéseket.

Weboldal készítés 5

Miért WordPress?

 

A világ egyik legnépszerűbb tartalomkezelő rendszere vagy CMS-e a WordPress. A weboldalak 1/3-a a WordPress keretrendszert használja. Olyan weboldalak, mint a Time, The New Yorker, Ebay blog, Sony Music is mind ezt használjákMiért ne készíttetnéd weboldalad te is WordPress-el?

Egyszerű tárhelykezelés

 

Szinte mindegyik tárhelyszolgáltató támogatja a WordPress weboldalakat.

Tárhelyszolgálatóként és domain név regisztrációhoz mi őket ajánljuk, mert többféle csomagból válogathatsz a weboldal készítés igényének megfelelően korrekt áron. Ingyenes SSL, Cloudflare lehetőség, hogy minél nagyobb biztonságban legyél.
Probléma esetén pedig elérhető, segítőkész ügyfélszolgálat áll rendelkezésre honlapodhoz.

Weboldal készítés 6

Könnyedén keresőoptimalizálható weboldalak

 

A WordPress honlapok egyik nagy előnye az egyszerű optimalizálhatóság, amely a Google találati listán a megtalálhatóságért felel. Remek segítséget ad ehhez a Rank Math bővítmény, amely az onsite SEO-ban nyújt támogatást. Módosíthatod honlapod címét, meta leírását. Irányt mutat a kulcsszavak használatához, és jelzi, mennyire tartja megfelelőnek a weboldalad onsite keresőoptimalizálását. A weboldal készítés nem csak fejlesztési folyamatokból áll, ahhoz, hogy eredmény is elérj vele, foglalkozni kell a honlap optimalizálásával is. Az onsite SEO egy nagyon fontos lépés ennek érdekében.

 

Egyszerűen frissíthető honlapok

Ahogy a telefonodat, úgy a WordPress honlapokat is folyamatosan frissíteni kell, hogy lépést tarts a legújabb trendekkel és megelőzd a  kompatibilitási problémákat, amelyet egy kattintással elvégezhetsz. Amennyiben magad, vagy cégen belül intéznéd, nagyon fontos, hogy mindig készüljön előtte biztonsági mentés!

 

Személyre szabható egyedi honlap design

 

Ne nézz ki te is úgy, mint a konkurenciád! Fejezd ki személyiségedet, képviseld vállalkozásod értékeit! Mi minden weboldal készítés során egyedi kinézetet készítünk, hiszen belőled is csak egy van!

 

wordpress weboldal készítés

 

Reszponzív

 

Minden weboldalunk reszponzív/mobilbarát. Ez már alapkövetelmény, amikor az emberek döntő többsége a mobiltelefonját is használja böngészésre. Arról nem is beszélve, hogy a Google új algoritmus változásai is a mobilverziót részesíti előnyben az indexelés alkalmával.

5 mobil seo hiba, amit ne kövess el.

 

Írj blogot!

 

A WordPress tulajdonképpen blog platformból nőtte ki magát. Használd ezt a funkciót, nagyon értékes! Nem csak az érdeklődőiddel oszthatsz meg fontos információkat, de a Google is nagyon-nagyon szereti, ha weboldaladat informatív, mások számára is hasznos tartalommal töltöd meg.

 

Könnyedén összekapcsolható a közösségi médiával

 

Oszd meg weboldalad tartalmát a közösségi csatornákon, szerezz követőket és likeokat a közösségi média csatornáin, a Facebookon, LinkedInen, vagy akár az Instagramon. Irányítsd követőidet weboldaladra, építs értékesítési tölcsért, tereld a látogatóidat szándékaidnak megfelelően.

 

A weboldal készítés után önállóan is szerkeszthető tartalom.

 

Miután  a honlap elkészült, kitanítunk a kezelésére. Amennyiben weboldalad karbantartása nálunk marad, csak olyan funkciókat hagyunk bekapcsolva, ami egy átlag felhasználót sem zavar össze. Ezért szeretjük nagyon az Elegant Themes termékeit, hiszen élőben szerkesztheted weboldaladat, mindenféle kódolási tudás nélkül.

Ingyenes landing oldal lehetőség!!

 

A weboldal készítés fontos kritériuma, hogy az érkező oldalak / landing page-ek, pénztárcabarát módon, könnyen elkészíthetők legyenek. A landing page nagyon fontos oldala a céges weboldalnak, hiszen ide érkezik meg egy reklám kampány során a látogató. Célja, hogy a hirdetés megtekintésekor a legteljesebb információhoz jusson a felhasználó, és látogatóból vásárlóvá, ügyféllé váljon. Érdemes ezeket az oldalakat külön választani vásárlói hajlandóság szerint (sales funnel). Ráadásul a Google Analytics rendszerével remekül mérhető, hol teljesítesz jobban-rosszabbul, ami nagyon jó hír, hiszen ezek alapján módosíthatsz, fejleszthetsz stratégiádon.

Így készíts landing oldalt fél óra alatt. 

 

Légy képben weboldalad látogatóinak viselkedésével – Google Webmester eszközök

 

Az online marketing legnagyobb előnye, hogy mérhetővé váltak az eredmények. A WordPress weboldalak könnyedén összekapcsolhatók a Google Analytics-el, vagy kösd össze a kék közösségi csatornával, a Facebookkal. Elemezz, értékelj, fejlessz, elemezz, értékelj,…

 

 Széleskörű használhatóság

 

A WordPress keretrendszerével bármilyen honlapot készíthetsz, amely céljaidnak és elképzelésednek is megfelel. Építs értékesítési tölcsért, landing vagy bemutatkozó oldalt, webshopot, foglalási rendszert, vagy bármi mást.

 • Blog
 • Üzleti weboldal
 • Portfolió
 • Fórum
 • Webshop
 • E-Learning platform
 • Chatszoba
 • Galéria
 • Személyes, brand építő weboldalak
 • Kérdezz-felelek honlap
 • Non-profit weboldal
 • Önkormányzati intézmények honlapjai
 • Tudásbázis
 • Aukció, kuponoldal
 • Munkaközvetítő weboldal
 • stb.
Rugalmas, gyors, egyszerűen kezelhető és a tiéd.

Nem bérelt weboldal, ami felett bármikor elveszítheted az irányítást.

 

Kedvező weboldal készítés árak

 

A WordPress keretrendszerének köszönhetően kedvezőbb áron készíthetők el a megálmodott weboldalak, mivel maga a CMS már adott. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem kell programozni hozzá, amennyiben az egyedi igények ezt megkövetelik, de nagyban csökkenti a programozásra szánt órák számát. Mit jelent ez számokban? Amennyiben egyedileg fejlesztetnéd le weboldaladat, legyen mondjuk 80 óra kódolás, ami neked 650 ezer forintba kerülne egy alap programozói óradíjjal számolva. WordPress weboldal készítés során ugyanez a munka az alapok miatt 40-50 óra munkával kivitelezhető.

Weboldal készítés menete:

 

  • Átbeszéljük, mire szeretnék használni a weboldalt
   – Meghatározzuk a weboldal készítés célját
  • Elvégzünk egy versenytárskutatást
   – Megnézzük legjobban teljesítő versenytásaid mi alapján értek el kimagasló eredményt, analizáljuk a kapott eredményeket és ez alapján adunk javaslatot.
  • Átbeszéljük a kívánt folyamatokat marketing szemlélet alapján
   – Szintén versenytárskutatás után érhető el a kapott eredmény, amely adatokat a weboldal készítés során felhasználva optimalizálhatjuk azt a legtökéletesebb eredmény elérése érdekében.
  • Megtervezzük a designt
   – Amennyiben a vállalkozás már rendelkezik kialakított arculattal, a weboldal készítés design terve az alapján készül el.
   – Ha még nincsen előzőleg kialakított arculat, szívesen segítünk, mert szükség van rá.
  • Weboldal készítés
   – Ezt ránk bízhatod.
  • Kulcsszókutatás végzünk
   – A honlapkészítés következő fázisa. Megnézzük, mely kulcsszavakkal érhető el a legjobb eredmény, amely megfelel a céljaidnak, ha minket bízol meg a weboldal optimalizálásával.
  • Szövegírás SEO és marketing szempontok alapján
   – Amennyiben már van kész szövegezése honlapodnak, szivesen segítünk az optimalizálásában, vagy meg is írjuk helyetted, ha úgy kényelmesebb.
  • Tartalomfeltöltés
   – Ezt nem kell megmagyarázni. Szépen elhelyezzük a honlapon az előzőleg megbeszélt design terv alapján.
  • Leteszteljük a weboldalt
   – Teszt a lelke mindennek. Ha kell, elvégezzük a szükséges módosításokat a honlap megfelelő működéséhez.
  • Élesítés
   – Elmorzsolunk egy könnycseppet és kiengedjük a honlapot a netre.
 • Elvégezzük a Google Analytics és Search Console összekapcsolását
  – A weboldal készítés befejező fázisa. Az éles honlapot összekapcsoljuk a Google analitikai eszközevel, hogy te is képben legyél a teljesítményével és beindexeltetjük, hogy immáron ő is tudomást szerezzen róla, hogy létezik.

 

Eredmény = Honlap, amely profitot termel vállalkozásodnak!

“Quia non curant de tua res! Vestri optimus interest nostra interest.”

Vagyis: “Törődünk a válallkozásoddal! A te érdeked a mi érdekünk.”

profit

 Weboldalad elkészülte után is szívesen állunk rendelkezésedre online marketing ügynökségként, legyen szó akár folyamatos keresőoptimalizálásról, PPC hirdetésekről vagy szövegírásról.

Hiszen a weblapkészítés nem a SEO-val végződik, hanem azzal kezdődik.

Olvasd el cikkünket:

Mire figyelj weboldal készítés előtt.

Weboldal készítés árainkat itt találod

Blogbejegyzések weboldal készítés témakörben: