Keresőoptimalizált céges weboldal készítés

Mobilbarát, egyedi weboldal készítés cégeknek, vállalkozásoknak határidővel, keresőoptimalizálva, marketing szemlélettel, hogy ne csak kiadás legyen belőle, hanem bevétel is.

Ezért olyan fontos a megfelelő, arculathoz illeszkedő honlap:

 

Mára megváltoztak az üzleti szokások, így a tovább ajánlások és referenciák által érkező ügyfelekkel való ismerkedés már nem kézfogással vagy telefonhívással kezdődik. Az online térbe kerültek át az ismerkedés első lépései.

Weboldal készítés 8

Ezek az idők elmúltak.

Mielőtt ide eljutnátok, már le lett csekkolva a céges weboldal, a bemutatkozó honlap, vagy a közösségi csatornák (Facebook, LinkedIn, Twitter,…). Figyelni kell minden típusú megjelenésre, ahol egy Google keresés során véleményt alkothatnak rólad és arról, amit képviselsz. Vállalkozásod online megjelenésének egyik első lépe a céges weboldal készítés.

Az emberek mobilon keresnek, social media csatornákon osztják meg ami érdekli őket és a Google találati listában keresik a megoldást.

Kicsit más, mint 5-10 éve, igaz?

A megfelelően végzett keresőoptimalizálás láthatóvá teszi honlapodat a Google találati listán. Az általunk készített honlapok pedig rendelkeznek ezzel az előnnyel.

Ha nem találják meg a cégedet online, vagy nem azt látják, ami bizalmat ébreszt bennük, esetleg nem értik pontosan mit is szeretnél eladni nekik, nem lesz kézfogás.

Weboldalad megfelelően képviseli vállalkozásodat?

Céges weboldaladon egyértelműen fel van tüntetve, mivel is foglalkozol?

Weboldaladon első lépésben, azonnal látható, milyen problémájára talál megoldást az érdeklődő?

Megfelelsz a hivatalos követelményeknek?

GDPR, NAV? Sokba kerülhet vállalkozásod számára a kötelező elemek nem megfelelő vagy egyáltalán semmilyen használata honlapodon!

Milyen érzés lenne, ha csak olyan ügyfelek és érdeklődők keresnének, akikből ténylegesen is ügyfél válhat?

Mit tennél a felszabaduló idővel?

Üzleted fejlesztésére fordítanád? Esetleg, ha a családdal tölthetnél több időt?

 

Egy rosszul megszerkesztett, felépített, karbantartott weboldallal, vagy ha nem megfelelő a keresőoptimalizálás, elvesztheted a vágyott érdeklődőket, cserébe olyanokat vonzhatsz be, akik nem téged keresnek pontosan. Így csak az idődet és a pénzedet pazarlod ugyebár.

Nem érné meg jobban, ha weboldal létrehozása helyett ezt az időt inkább céged növekedésébe és fejlesztésébe fektetnéd?

Honlapkészítés + megfelelő online marketing stratégia = Eredmény

Tökéletesen elégedett vagyok a weboldal készítés kapcsán. Folyamatosan tájékoztatva voltam arról, mi az ami szerintem jó és mi az ami viszont keresőoptimalizálás szempontjából is megfelelő. Így a két oldal összegyúrva hozott egy szuper eredményt. Örülök hogy őket választottam és az oldalam keresőoptimalizálásban is óriási segítségemre vannak azóta is!

értékelések

Erika Pilissy

Teljeskörű rálátással rendelkeznek az online marketing folyamataira és hatékonyan menedzselik és végzik el a teendőket a weboldal készítéstől az online hirdetéseken és az egyedi fejlesztéseken át bármit. Bárcsak hallgattam volna rá a kezdetektől fogva!

értékelések

Attila Csillag

Nagyon meg vagyunk elégedve. Gyorsan, profin elkészült az új weboldalunk.
Minden kérésünk gyakorlatilag azonnal teljesült. Mindenkinek ajánlom, kivéve a konkurens cégeinknek, mert akkor nagy bajba lennénk. ?

értékelések

Bán József

Céges weboldal készítés WordPress-ben – tökéletes megoldás vállalkozásoknak

Mindenhol azt hallod, hogy egy profi, akár céges honlap elkészítése is csak pár órás feladat és mindenki meg tudja csinálni, még egy első osztályos is. Lehet így is, de ezzel a megoldással vajon megfelelően tudod képviselni a céged? El tudod juttatni a célközönségedhez az online térben? Vajon a Google is szeretni fogja az újonnan elkészült céges weboldalt, megfelelően el van végezve a keresőoptimalizálás folyamata?

Megéri ezzel foglalkozni, nem pedig vállalkozásod ügyeivel, amit más tényleg nem tud megcsinálni helyetted? Mennyi pénzt veszítesz, ha nem üzleteddel foglalkozol, esetleg nem olyan lesz az eredmény, amire szükséged lenne?

Hidd el, versenytársad már dolgozik rajta, hogy a legjobb keresőoptimalizált weboldallal és megfelelő online jelenléttel rendelkezzen. Nagyon lemaradsz, ha nem tartod a lépést.

Egy elkészült WordPress weboldal adminisztrációs felület kezelésével, az adatok, szövegek módosításával azonban már természetesen Marika néni is bátran megbirkózik, ha cégen belül végeznétek a tartalom feltöltéseket.

Weboldal készítés 9

Miért WordPress?

 

A világ egyik legnépszerűbb tartalomkezelő rendszere vagy CMS-e a WordPress. A weboldalak 1/3-a a WordPress keretrendszert használja. Olyan weboldalak, mint a Time, The New Yorker, Ebay blog, Sony Music is mind ezt használjákMiért ne készíttetnéd weboldalad te is WordPress-el?

Egyszerű tárhelykezelés, domain név

 

Szinte mindegyik tárhelyszolgáltató támogatja a WordPress weboldalakat.

Tárhelyszolgálatóként és domain név regisztrációhoz mi őket ajánljuk, mert többféle csomagból válogathatsz. Weboldalak készítése igénynek megfelelően korrekt árfekvésben. Ingyenes SSL tanúsítvány, Cloudflare lehetőség, hogy minél nagyobb biztonságban legyél. Egy profi céges weboldal készítés a megfelelő domain név és tárhely választással kezdődik, mindenkinek saját igényének megfelelően éves vagy havi díjfizetéssel.
Probléma esetén pedig elérhető, segítőkész ügyfélszolgálat áll rendelkezésre honlapodhoz legyen szó akár tárhely vagy domain jellegű problémáról a weblap készítés, de akár a későbbiek során is. Regisztráció után a Korlátlan csomagokhoz 1 év ajándék domain név is jár az esetükben, úgyhogy érdemes áttekinteni a csomagok tartalmát.

Weboldal készítés 10

 

Keresőbarát céges weboldalak

A WordPress honlapok egyik nagy előnye az egyszerű optimalizálhatóság, amely a Google találati listán a megtalálhatóságért felel. Remek segítséget ad ehhez például a Rank Math bővítmény, amely az onsite SEO-ban nyújt támogatást. Módosíthatod honlapod címét, meta leírását, képek alt címkéit, stb. Irányt mutat a kulcsszavak használatához, és jelzi, mennyire tartja megfelelőnek a weboldalad onsite keresőoptimalizálását. Az egyedi weboldal készítése nem csak fejlesztési folyamatokból áll, ahhoz, hogy eredményt is elérj vele, foglalkozni kell a honlap optimalizálásával is. Az onsite SEO egy nagyon fontos lépés ennek érdekében. Technikailag vagy a felhasználói élmény növelése érdekében amennyiben a honlap valamilyen fejlesztésre szorulna, egyszerűbben nyúl hozzá egy szakértő, mint egy egyedileg fejlesztett weblaphoz, ahol a fejlesztőre legtöbbször hónapokat is várni kell és sok esetben mélyen a zsebbe is kell nyúlni érte.

Egyszerűen frissíthető weboldal

Ahogy a telefonodat, úgy a WordPress honlapokat is rendszeresen frissítve, karbantartva érdemes tartani, honlapkészítés után hogy lépést tarts a legújabb trendekkel és megelőzd a kompatibilitási problémákat, amelyet pár kattintással elvégezhetsz honlapod egészsége érdekében.

Amennyiben magad, vagy cégen belül intéznéd a weblap frissítéseit, nagyon fontos, hogy mindig készüljön előtte biztonsági mentés!

Személyre szabható egyedi honlap dizájn vagy sablont használj?

Ne nézz ki te is úgy, mint a konkurenciád, felejtsd el a sablont! Fejezd ki személyiségedet, képviseld vállalkozásod értékeit online!

Mi minden honlap készítés alkalmával egyedi kinézetet készítünk, hiszen belőled is csak egy van! Sikeres céges honlap készítés vállalkozásodra szabva egyedi design alkalmazásával!

wordpress weboldal készítés

Mobilbarát weboldal 

A reszponzív weboldal készítés már alapkövetelmény, amikor az emberek döntő többsége a mobiltelefonját is használja böngészésre, ezért kihagyhatatlan eleme a weblap – webáruház készítés folyamatának, hogy megfelelően jelenjen meg a különböző kijelzőkön. Arról nem is beszélve, hogy a Google új algoritmus változásai is a mobil verziót részesíti előnyben az indexelés alkalmával.

 

Írj blogot honlapod számára!

A WordPress tulajdonképpen blog platformból nőtte ki magát. Használd ezt a funkciót, nagyon értékes! Nem csak az érdeklődőiddel oszthatsz meg fontos információkat, de a Google is nagyon-nagyon szereti, ha az egyedi céges bemutatkozó weblap informatív, mások számára is hasznos, minőségi tartalommal rendelkezik, amely nem csak hitelességet kölcsönöz a honlap, webáruház számára, de akár a cég Google keresőben elfoglalt pozíciójában is nagy segítséget nyújthat. Írj a weboldalon hasznos bejegyzéseket. “Vajon milyen kérdés fogalmazódik meg ügyfeleink fejében, amikor a weboldal egyes oldalaira érkeznek?” A válasz segítségével könnyedén hozhatsz létre szöveges vagy azzal kapcsolatos tartalmakat, akár magyar, akár külföldi látogatóid számára.

 

Ha érdekel a téma, olvass róla bővebben a SEO szövegírásról szóló cikkben.

Közösségi média: Facebook, Instagram, stb.

Könnyen összekapcsolható a social médiával. Oszd meg weboldalad tartalmát az online marketing kihagyhatatlan közösségi csatornáin, szerezz követőket és likeokat a közösségi média csatornáin, mint például a Facebook, LinkedIn, vagy akár az Instagram. Irányítsd követőidet weboldaladra, építs értékesítési tölcsért, tereld a látogatóidat szándékaidnak megfelelően ingyen. Ezeken a csatornákon még működik az olcsó látogatószerzés, habár egyre kevesebb eredménnyel, de még mindig érdemes elcsipegetni a lehulló morzsákat. Arra persze nincsen garancia, meddig használhatóak, hiszen egyre magasabb sztenderdeket és korlátokat állítanak fel a felület üzemeltetői.

Önállóan is szerkeszthető tartalom.

Miután a weblap elkészült, kitanítunk a kezelésére. Amennyiben weboldalad karbantartása nálunk marad, csak olyan funkciókat hagyunk bekapcsolva, ami egy átlag felhasználót sem zavar össze. Ezért szeretjük nagyon az Elegant Themes termékeit, hiszen online, élőben szerkesztheted weboldaladat, mindenféle kódolási tudás nélkül, sőt akár beépített A/B teszteket is végezhetsz. A honlap átadása után, igény esetén adunk egy minitanfolyamot, ahol elmagyarázzuk a legfontosabb tudnivalókat annak kezelése és karbantartása kapcsán, hiszen tudjuk, mennyi idő, pénz és energia spórolható meg ennek kapcsán.

Ingyenes landing oldal lehetőség!!

A profi céges weboldal készítés fontos kritériuma, hogy az érkező oldalak / landing page-ek, pénztárcabarát módon, könnyen elkészíthetők legyenek és extrém módon növeljék a felhasználói élményt. Nem csak a weblap készítés, de a landing page (oldal) lehetősége is nagyon fontos oldala a céges weboldalnak, hiszen ide érkezik meg egy reklám kampány során a látogató. Célja, hogy a hirdetés megtekintésekor a legteljesebb, legjobb információhoz jusson a felhasználó, és látogatóból vásárlóvá, ügyféllé váljon. Érdemes ezeket az oldalakat külön választani vásárlói hajlandóság szerint (sales funnel) a honlapkészítés során. Ráadásul a Google Analytics rendszerével remekül mérhető, hol teljesítesz jobban-rosszabbul, ami nagyon jó hír, hiszen ezek alapján módosíthatsz, fejleszthetsz stratégiádon. Ha szeretnéd kimaxolni az eredményeket, érdemes ezzel együtt egy online marketing szövegíró munkáját is igénybe venni, hiszen nagyon sok függ a megfelelő megfogalmazástól és webdesign elemektől is feliratkoztatás esetén, hiszen manapság már senki nem adja oda csak úgy e-mail címét vagy elérhetőségének egyéb adatait… nagyon helyesen.

Így készíts landing oldalt fél óra alatt. 

 

Legyél képben a weboldal látogatóinak viselkedésével – Google Webmester eszközök

Az online marketing legnagyobb előnye, hogy mérhetővé váltak az eredmények. A WordPress weboldalak könnyedén összekapcsolhatók a Google Analytics-el, vagy kösd össze a kék közösségi csatornával, a Facebookkal. Elemezz, értékelj, fejlessz, elemezz, értékelj,… A honlapkészítés következő fázisa és a keresőoptimalizálás kihagyhatatlan és ingyen használható eszközei, amelyek a folyamatos optimalizálás alkalmával felbecsülhetetlen segítséget nyújtanak miután elkészült a weblap. Nem csak azt követheted figyelemmel egyes ingyenes eszközök által, hogy hol tévednek el a weboldalra érkező látogatók, de azt is láthatod, milyen kulcsszavakra érkeztek, milyen kampányfelületről. Sőt letesztelheted az oldalba ágyazott schema beállításokat is, hogy valóban alkalmasak-e a Google számára, hiszen már évekkel ezelőtt mondta, mely paraméterek válnak folyamatosan számára meghatározó tényezővé.

 

 Széleskörű használhatóság

A WordPress keretrendszerének használata esetén szinte bármilyen honlap készítés sikeres kivitelezhető, amely céljaidnak és elképzelésednek is megfelel. Építs értékesítési tölcsértlanding vagy bemutatkozó oldalt, foglalási rendszert, vagy bármi mást.

 • Blog
 • Üzleti weboldal
 • Portfolió
 • Fórum
 • Webshop
 • E-Learning platform
 • Chatszoba
 • Galéria
 • Személyes, brand építő weboldalak
 • Kérdezz-felelek honlap készítése
 • Non-profit weboldal
 • Önkormányzati intézmények honlapjai
 • Tudásbázis
 • Aukció, kuponoldal
 • Munkaközvetítő weboldal
 • Bemutatkozó weboldal
 • stb.

 

Rugalmas, gyors, egyszerűen kezelhető, saját weboldal.

Nem egy bérelt weblap, ami felett akár el is veszítheted az irányítást.

Sok esetben tapasztalható, hogy egy bérelt vagy egyedileg fejlesztett weblap, webáruház híján van a rugalmasságnak, ahol egyes fejlesztések, vagy módosítások csak nehézkesen, vagy egyáltalán nem kivitelezhetők. Legtöbb esetben az optimalizálásnál jelentkezik a gond. Azaz a webáruház vagy honlapkészítés hiba nélkül lezajlik, azonban amennyiben egyedi kódokat vagy más módosításokat szeretne az ügyfél a weboldalon eszközölni, falakba ütközik. Érdemes ezekben az esetekben előre átgondolni, a későbbi módosítások lehetséges variációit és azt alapul véve meghozni a döntést, vajon mennyibe is kerülhet ez a későbbiek során?

Mennyibe kerül egy weboldal, hogy alakulnak weboldal készítés árak 2022-ben?

A WordPress keretrendszerének köszönhetően kedvezőbb áron kivitelezhető a honlapkészítés, mivel maga a CMS rendszer, a keret, esetleg egy sablon már adott. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem kell programozni hozzá, amennyiben az egyedi igények ezt megkövetelik, de nagyban csökkenti a programozásra szánt órák számát. Mit jelent ez számokban egy weblap készítés alkalmával? Amennyiben egyedi fejlesztésű weboldalt tervezel, legyen mondjuk 80 óra kódolás, ami neked 650 ezer ft-tól indulna egy alap programozói óradíjjal számolva. WordPress honlapkészítés során ugyanez a munka az alapok miatt akár 40-50 óra munkával is kivitelezhető, miáltal csökkennek az árak, költségek is.

Kérj árajánlatot!

A weboldal készítés folyamata:

 

  • Átbeszéljük, mire szeretnék használni a honlapot
   – Meghatározzuk a weboldal készítés célját
  • Elvégzünk egy versenytárskutatást
   – Megnézzük legjobban teljesítő versenytásaid weboldalát, mi alapján értek el kimagasló eredményt, analizáljuk a kapott eredményeket amelyet alapul véve adunk javaslatot.
  • Átbeszéljük a kívánt folyamatokat marketing szemlélet alapján
   – Szintén versenytárskutatás után érhető el a kapott eredmény, amely adatokat felhasználva optimalizálhatjuk azt a legtökéletesebb eredmény elérése érdekében.
  • Kiválasztjuk a tárhelyet és a domain nevet, megtervezzük a webdesignt
   – Amennyiben a vállalkozás már rendelkezik kialakított arculattal, a honlap a kész design terv az alapján készül el.
   – Ha még nincsen előzőleg kialakított arculat, szívesen segítünk a tervezés folyamatában, majd elkezdünk foglalkozni a fejlesztésel.
  • Kulcsszókutatás végzünk
  • – A honlapkészítés következő fázisa. Nagyon fontos tényező: megnézzük, mely kulcsszavakkal érhető el a legjobb eredmény, amely megfelel a céljaidnak, ha minket bízol meg a weboldal keresőoptimalizálásával.
  • Szövegírás SEO és marketing szempontok alapján
   – Amennyiben már van kész szövegezése honlapodnak, szivesen segítünk az optimalizálásában, vagy meg is írjuk helyetted, ha úgy kényelmesebb.
  • Tartalomfeltöltés
   – Ezt nem kell megmagyarázni. Szépen elhelyezzük a honlapon az előzőleg megbeszélt design terv alapján.
  • Leteszteljük a weboldalt
   – Teszt a lelke mindennek. Ha kell, elvégezzük a szükséges módosításokat a honlap megfelelő működéséhez.
  • Élesítés
   – Elmorzsolunk egy könnycseppet és kiengedjük a honlapot a netre.
 • Elvégezzük a Google Analytics és Search Console összekapcsolását
  – A weboldal készítés befejező fázisa. Az éles honlapot összekapcsoljuk a Google analitikai eszközevel, hogy te is képben legyél a teljesítményével és beindexeltetjük, hogy immáron ő is tudomást szerezzen róla, hogy létezik.
 • Ha szeretnéd, a karbantartás kivitelezésében is rendelkezésre állunk.

Az, hogy mennyibe kerül a weboldal elkészítése, az egyedi szempontok alapján adható csak meg, hiszen szinte nincs két egyforma igény és honlap, hiszen minden vállalkozás szeretné a felhasználók számára a lehető legjobb első benyomás által bemutatni céges profilját.

 

Eredmény = Honlap, amely profitot termel vállalkozásodnak!

“Quia non curant de tua res! Vestri optimus interest nostra interest.”

Vagyis: “Törődünk a válallkozásoddal! A te érdeked a mi érdekünk.”

profit

Szép, letisztult, modern weboldalad elkészülte után is szívesen állunk rendelkezésedre: online marketing ügynökségként legyen szó akár folyamatos keresőoptimalizálás, PPC hirdetések, weboldal karbantartás, vagy a SEO szövegírás rejtelmeiről rövid vagy hosszú távon. Válaszd bármely szolgáltatást, mindenben a maximumot fogod kapni. 

 

Hiszen a weblapkészítés nem a keresőoptimalizálással végződik, hanem azzal kezdődik.

Weboldal készítés 11
Weboldal készítés 12
Weboldal készítés 13
Weboldal készítés 14
Google Analytics

Blogbejegyzések weboldalkészítés témakörben: