Weboldal elemzés

Technikai, SEO, UX és marketing alapú weboldal elemzés – A hatékony weboldalak titka

 

Minden auditot manuálisan végzünk

 

Egészséges weboldal = több konverzió és eladás

Átfogó weboldal elemzési szolgáltatásunk olyan mélyreható elemzést kínál, mely által teljes körű betekintést nyerhetsz honlapod egészségi állapotába. Az adatok kinyerése által olyan javaslatokat teszünk, amely javít weboldalad technikai, SEO és marketing teljesítményén egyaránt az online jelenlét növelése érdekében. Kritikus fontosságú lépés, amely a honlap technikai, keresőoptimalizálási és marketing teljesítményének javulását eredményezi. Manuálisan megkeressük a weboldal problémáit, amely mind az online, mind az offline térben akadályt gördíthet a vállalkozás által kitűzött célok elé.

Mit tartalmaz weboldal elemzés szolgáltatásunk?

 

Cél orientált, látogatóbarát, UX honlap vizsgálat

 

Marketing szempontok alapján is átnézzük a honlapot, hogy felépítése minden szempontból megfelel-e az előre meghatározott céloknak, illetve, hogy a felhasználók akadálymentesen képesek-e eljutni ahhoz. Tanácsokat adunk azokra a módosításokra, amelyek megkönnyítik vagy megakadályozzák számukra a honlap használatát a minél nagyobb előre meghatározott konverzió érdekében.

Lokális SEO elemzés

 

Lokális SEO auditunk olyan problémákat segít azonosítani, amelyek megakadályozhatják, hogy a weboldal a helyi keresési eredmények között jó eredményeket érjen el. Minden vállalkozásnak kötelező elem, aki lokálisan szolgálja ki a vásárlóikat, pl. ügyvédek, a szolgáltatóiparban, kereskedelemben dolgozók, de globális cégeknek sem hagyható ki ez a lépés. Olyan kevesen használják és nagyon gyors eredmények érhetők el vele.

 

Technikai Elemzés

 

Átnézzük a honlap alapjait (mobil nézetben is) és részletezzük azokat a problémákat, amelyek megakadályozhatják a megfelelő Google rangsorolást, vagy hátráltatják a felhasználókat az oldal használatában.

 

SEO tartalmi elemzés

 

Átnézzük a weboldalon található tartalmakat és beazonosítjuk azokat a problémákat, amelyek összezavarhatják a Google-t azzal kapcsolatban, hogy miről is szól a honlap. Nagyon gyakran a tartalmi problémák állnak a gyenge rangsorolás és a kevés forgalom hátterében.

 

SEO link elemzés

 

Egy tiszta linkprofil nagyobb hitelességet ad honlapodnak a Google szemében, amely szintén a jobb rangsorolásban segít. Segítünk kideríteni azokat a hibákat, amelyek ronthatják ezt az esélyt.

 

Versenytárs elemzés

 

Amennyiben ismered sikeres versenytársaid viselkedését és taktikáit, könnyebben megérthető, mit kell változtatni a magasabb eredmények érdekében. Összehasonlítjuk ezeket az oldalakat a vizsgálandó honlappal és javaslatokat teszünk a változtatásokra.

 

Strukturált adatok elemzése

 

Átnézzük oldalad schema jelöléseit, amelyek nagyban növelik honlapod láthatóságát a keresési eredményekben és ajánlásokat adunk elhelyezésükre.

Mit várhatsz weboldal elemzés szolgáltatásunktól, amennyiben elkezded alkalmazni az abban található ajánlásokat: 

 

 

WEBOLDAL ELEMZÉS SZOLGÁLTATÁS MÁR 150 EZER FORINTTÓL

 

Legyen szó csak egy backlink elemzésről, vagy mélyreható elemzésről, segítünk megtalálni a megfelelő megoldást! Egy rövid megbeszélés alkalmával megbeszéljük azokat a célokat, amely alapján az elemzést végezzük és elmondjuk, milyen eredmények várhatók vele, majd elkezdjük az elemzést.

 

A weboldal elemzés árak eltérhetnek a honlap méretétől és az igényelt szolgáltatástól függően. A vizsgálatot megelőzően minden alkalommal egyedi árat kalkulálunk.

 

A manuális vizsgálat során az alább felsorolt elemeket, valamint egyéb a felsorolásban nem található tételeket elemezzük. Az elemzéseket az egyedi igényeknek és céloknak megfelelően végezzük az észszerűség határain belül.

 

Amennyiben nem szeretnéd házon belül végeztetni az optimalizálási beállításokat, ajánljuk keresőoptimalizálási szolgáltatásunkat.

Onsite SEO Elemzés

bug fixing
 • Hibák – server hibák, 404-es oldalak (oldal nem található)
 • Linkek – törött, nem létező linkek
 • Horgony szövegek megfelelő használata
 • Képek – méretek, Alt tagok, címek
 • H tagok – (h1, h2, stb. megfelelő használata, kulcsszóhasználat)
 • File méretek – észszerű optimalizálási lehetőségek a gyorsabb betöltődésért
 • Meta leírások elemzése
 • Title Tag vizsgálat
 • URL struktúra – dinamikus url, alávonások
 • Robot file – megnézzük, megfelelően indexelhető-e a honlap
 • Webhelytérkép elemzése
 • UX, esztétika – véleményt mondunk a honlap kinézetéről és strukturális felépítéséről, amelyek rombolhatják a konverziót
 • Mobilbarát oldal – megnézzük mobilon is megfelelően használható-e a weboldal
 • Google Analytics/Webmester eszközök, Search Console – megbizonyosodunk róla, használatban vannak-e,..
 • Egyéb felhasználót akadályozó tényezők
 • Kötelező elemek vizsgálata
 • Struktúrális felépítés

 

Offsite SEO elemzés

 

 • Oldalra mutató linkek minősége és mennyisége
 • Horgonyszövegek – aránya, minősége
 • Közösségi média említések, láthatóság,..

 

Lokális SEO elemzés

 

A honlap lokális beállításainak, megjelenéseinek elemzése, említések ellenőrzése más felületeken.

MIT VÁRHATSZ

 

A weboldal elemzés után átfogó képet adunk a kiválasztott elemzés típusának megfelelően a megállapított problémákról, valamint ajánlásokról azok kijavítására igény szerint a legfontosabb versenytársakkal összehasonlítva. Egy jól átgondolt weboldal készítés során ezek a problémák nem merülnek fel, de amennyiben észrevesszük, honlapunk nem hozza a várt eredményt, mindenképpen érdemes energiát fordítani a hibák a kijavítására.

 

Az elkészülési határidő a kiválasztott elemzés függvénye, amely 3 munkanaptól 14 munkanapig terjedhet. Minden elemzésre egyedi árazás vonatkozik. Mivel minden weboldal különböző, ezért az igényelt honlap elemzési szolgáltatáshoz ingyenes ajánlatot adunk.

 

 

KÉRJ AJÁNLATOT WEBOLDAL ELEMZÉS SZOLGÁLTATÁSUNKRA MOST

Töltsd ki az űrlapot, beszéljük meg hogyan javíthatnánk honlapod eredményein!

 

Tárgy

12 + 9 =

Milyen hasznos volt számodra ez a tartalom?

/ 5. Ennyi szavazatból:

Örülünk, hogy hasznosnak találtad ezt a cikket.

Több értékes tartalomért kövess bennünket a Facebookon is!