Tanácsadás

Mostanra eldöntötted, hogy berobbannál a digitális köztudatba, és felhasználnád az általa nyújtott előnyöket.  
Csupán abban vagy bizonytalan, merre is indulj el?

Ezekben az online marketinggel kapcsolatos témakörökben számíthatsz ránk:

1. Segítünk megtalálni célközönségedet, akik ténylegesen érdeklődnek irántad.

2. Stratégia kialakítása célközönséged figyelembevételével. Pozicionálás. Hozzájuk igazított       kommunikáció, csatornák, amelyeken elérheted őket, feladatok időbeosztása, rendszerezése.

3. Online konkurenciaelemzés.

4. Facebook hirdetések kezelése. Mikor, mit, hogyan posztolj, hirdess, hogy elérj célközönségedhez, felkeltsd érdeklődésüket, és valódi eredményeket érj el! Facebook oldalad kezeléséhez tartozó fontos információk, ötletek. Mit, és mit NE … Hogyan fogalmazz, hogy célközönséged felkapja rá a fejét. Milyen hirdetést nem engedélyezett, hogyan építs közösséget.

5. Van egy WordPress weboldalad, és úgy döntesz, te dolgoznál rajta. Betanítunk, hogyan kezeld.

6. Van egy WordPress weboldalad, és szeretnéd magad végezni a keresőoptimalizálást. Elmondjuk mire figyelj, mik a fő szempontok és hogyan csináld.

7. Hogyan állítsd be, és olvasd ki az adatokat Google Analytics fiókodból.

Utolsó cikkek a blogból

Isten véled Google+ !

A Google úgy döntött, hogy végleg lekapcsolja a Google+- ot egy biztonsági rés miatt. Még 2018 márciusában fedezték fel a hibát, amely lehetővé tette a fejlesztőknek 500 000 felhasználó privát profiladataihoz való hozzáférést. A Google persze azt állítja, semmilyen...

Mitől függ a weboldal készítés ára

Avagy Mennyibe kerül egy WordPress weboldal készítése   Amennyiben honlapot szeretnél készíttetni, nagyon fontos, hogy tisztába kerülj azzal, mire is érdemes odafigyelni, mit lehet, esetleg mit tilos kihagyni egy weboldal készítésének és tervezésének folyamatából....

Tanácsadás
5 (100%) 1 vote

Pin It on Pinterest