Weboldal készítés

Napjainkban a vállalkozásoknak sokkal aktívabbnak kell lenniük az interneten, mint pár évvel ezelőtt. Amennyiben honlapod nem képviseli megfelelően a céged (esetleg téged), nemcsak érdeklődőket veszíthetsz, de extra költséget is termel.

honlap készítésMára megváltoztak az üzleti szokások, így a tovább ajánlások és referenciák által érkező ügyfelekkel való ismerkedés már nem kézfogással vagy telefonhívással kezdődik.

Ezek az idők elmúltak.

Mielőtt ide eljutnátok, már le lett csekkolva a céges honlap, a bemutatkozó oldal, vagy a közösségi csatornák (Facebook, LinkedIn, Twitter,…). Figyelni kell minden típusú megjelenésre, ahol egy Google keresés során véleményt alkothatnak rólad és arról, amit képviselsz.

Az emberek mobilon keresnek, social media csatornákon osztják meg ami érdekli őket és a Google találati listában keresik a megoldást.

Kicsit más, mint 5-10 éve, igaz?

Ha nem találják meg a cégedet, vagy nem azt látják, ami bizalmat ébreszt bennük, esetleg nem értik pontosan mit is szeretnél eladni nekik, nem lesz kézfogás.

Weboldalad megfelelően képviseli vállalkozásodat?

Weboldaladon egyértelműen fel van tüntetve, mivel foglalkozol?

Weboldaladon azonnal látható, milyen problémára talál megoldást az érdeklődő?   

Milyen érzés lenne, ha csak olyan ügyfelek és érdeklődők keresnének, akikből ténylegesen is ügyfél válhat?

Mit tennél a felszabaduló idővel?

Egy rosszul megszerkesztett, felépített, karbantartott vagy optimalizált honlappal elvesztheted a vágyott érdeklődőket, cserébe olyanokat vonzhatsz be, akik nem téged keresnek. Így csak az idődet és a pénzedet pazarlod ugyebár.

Nem érné meg jobban, ha ezt az időt inkább a céged növekedésébe és fejlesztésébe fektetnéd?

Weboldal készítés + megfelelő online stratégia = Eredmény

WordPress weboldal – tökéletes megoldás céges honlaphoz

Mindenhol azt hallod, hogy egy weboldal pár óra alatt összekattintgatható. Lehet így is, de ezzel a megoldással vajon megfelelően tudod képviselni a céged? El tudod juttatni a célközönségedhez? Vajon a Google is szeretni fogja?

Megéri ezzel foglalkozni, nem pedig a céged ügyeivel, amit más tényleg nem tud megcsinálni? Mennyi pénzt veszítesz, ha nem a vállalkozásoddal foglalkozol, esetleg nem olyan lesz az eredmény, amire szükséged lenne?

Hidd el, versenytársad már csak azon dolgozik, és lemaradsz, ha nem tartod a lépést.

Egy elkészült WordPress weboldallal azonban már Marika néni is megbirkózik az adatok, szövegek módosításával.

Miért WordPress?

 

A világ egyik legnépszerűbb tartalomkezelő rendszere vagy CMS-e a WordPress. A weboldalak 1/3-a a WordPress keretrendszert használja. Olyan honlapok, mint a Time, The New Yorker, Ebay blog, Sony Music is mind ezt használják.

Egyszerű tárhelykezelés

 

Szinte mindegyik tárhelyszolgáltató támogatja a WordPress-t.

Tárhelyszolgálatóként, és domain név regisztrációhoz mi őket ajánljuk, mert többféle csomagból válogathatsz honlapod részére igényednek megfelelően korrekt áron. Ingyenes SSL, Cloudflare lehetőség.
Probléma esetén pedig elérhető, segítőkész ügyfélszolgálat áll rendelkezésre.

 

 

 

Könnyedén optimalizálható

 

A WordPress honlapok egyik nagy előnye az egyszerű optimalizálhatóság. Remek segítséget ad ehhez a Yoast SEO bővítmény, amely az onsite SEO-ban nyújt támogatást. Módosíthatod weboldalad címét, meta leírását. Irányt mutat a kulcsszavak használatához, és jelzi, mennyire tartja megfelelőnek a honlap onsite keresőoptimalizálását.

Egyszerűen frissíthető

 

Ahogy a telefonodat, úgy a WordPress honlapokat is folyamatosan frissíteni kell, hogy lépést tarts a legújabb trendekkel és megelőzd a  kompatibilitási problémákat. Amennyiben magad, vagy cégen belül intéznéd, nagyon fontos, hogy mindig készüljön előtte biztonsági mentés!

Személyre szabható

 

Ne nézz ki úgy, mint a konkurenciád! Fejezd ki személyiségedet, képviseld vállalkozásod értékeit! Mi minden weboldalnak egyedi kinézetet adunk, hiszen belőled is csak egy van!

Mobilbarát

 

Minden weboldalunk reszponzív/mobilbarát. Ez már alapkövetelmény, amikor az emberek döntő többsége a mobiltelefonját is használja böngészésre. Arról nem is beszélve, hogy a Google új algoritmus változásai is a mobilverziót részesíti előnyben az indexelés alkalmával.

Írj blogot!

 

A WordPress tulajdonképpen blog platformból nőtte ki magát. Használd ezt a funkciót, nagyon értékes! Nem csak az érdeklődőiddel oszthatsz meg fontos információkat, de a Google is nagyon-nagyon szereti.

Könnyedén összekapcsolható a Social Mediaval

 

Oszd meg tartalmaidat a közösségi csatornákon, szerezz követőket és likeokat az oldalad tartalmaival, vagy fordítva. Irányítsd követőidet weboldaladra, építs értékesítési tölcsért, tereld a látogatóidat szándékaidnak megfelelően.

Önállóan is szerkeszthető. (Ha szeretnéd…)

 

Miután  a weboldal elkészült, kitanítunk a kezelésére. Amennyiben a karbantartás nálunk marad, csak olyan funkciókat hagyunk bekapcsolva, ami egy átlag felhasználót sem zavar össze. 

Ingyenes landing page lehetőség!!

 

Weboldal készítésnél fontos kritérium, hogy az érkező oldalak / landing page-ek, olcsón, könnyen elkészíthetők legyenek. A landing page egy nagyon fontos oldal, ahova egy reklám kampány során a látogató megérkezik. Célja, hogy a hirdetés megtekintésekor a legteljesebb információhoz jusson a felhasználó, és látogatóból vásárlóvá, ügyféllé váljon. Érdemes ezeket az oldalakat külön választani vásárlói hajlandóság szerint (sales funnel). Ráadásul a Google Analytics rendszerével remekül mérhető, hol teljesítünk jobban-rosszabbul, ami nagyon jó hír, hiszen ezek alapján módosíthatunk, fejleszthetünk stratégiánkon.

Így készíts landing oldalt fél óra alatt.

Légy képben látogatóid viselkedésével

 

A digitális marketing legnagyobb előnye, hogy mérhetővé váltak az eredmények. A WordPress weboldalak könnyedén összekapcsolhatók a Google Analytics-el, vagy kösd össze a kék közösségi csatornával Facebokkal pixel segítségével. Elemezz, értékelj, fejlessz, elemezz, értékelj,…

 

Weboldal készítés árak itt

Legutóbbi munkáink

Blogbejegyzések weboldal készítés témakörben:

Mitől függ a weboldal készítés ára

Avagy Mennyibe kerül egy WordPress weboldal készítése   Amennyiben honlapot szeretnél készíttetni, nagyon fontos, hogy tisztába kerülj azzal, mire is érdemes odafigyelni, mit lehet, esetleg mit tilos kihagyni egy weboldal készítésének és tervezésének folyamatából....

Weboldal készítés
5 (100%) 3 votes

Pin It on Pinterest