Weboldal készítés

Egyedi mobilbarát weboldal készítés cégeknek, vállalkozásoknak határidővel, keresőoptimalizálva

Napjainkban a vállalkozásoknak sokkal aktívabbnak kell lenniük az interneten, mint pár évvel ezelőtt. Amennyiben honlapod nem képviseli megfelelően a céged (esetleg téged), nemcsak érdeklődőket veszíthetsz, de extra költséget is termel.

honlap készítésMára megváltoztak az üzleti szokások, így a tovább ajánlások és referenciák által érkező ügyfelekkel való ismerkedés már nem kézfogással vagy telefonhívással kezdődik.

Ezek az idők elmúltak.

Mielőtt ide eljutnátok, már le lett csekkolva a céges weboldal, a bemutatkozó honlap, vagy a közösségi csatornák (Facebook, LinkedIn, Twitter,…). Figyelni kell minden típusú megjelenésre, ahol egy Google keresés során véleményt alkothatnak rólad és arról, amit képviselsz. Vállalkozásod online megjelenésének egyik első lépe a céges weboldal készítése.

Az emberek mobilon keresnek, social media csatornákon osztják meg ami érdekli őket és a találati listában keresik a megoldást.

Kicsit más, mint 5-10 éve, igaz?

Ha nem találják meg a cégedet, vagy nem azt látják, ami bizalmat ébreszt bennük, esetleg nem értik pontosan mit is szeretnél eladni nekik, nem lesz kézfogás.

Weboldalad megfelelően képviseli vállalkozásodat?

Céges weboldaladon egyértelműen fel van tüntetve, mivel foglalkozol?

Weboldaladon azonnal látható, milyen problémára talál megoldást az érdeklődő?   

Milyen érzés lenne, ha csak olyan ügyfelek és érdeklődők keresnének, akikből ténylegesen is ügyfél válhat?

Mit tennél a felszabaduló idővel? Üzleted fejlesztésére fordítanád? Esetleg a családdal töltenél több időt? 

Egy rosszul megszerkesztett, felépített, karbantartott vagy nem megfelelően keresőoptimalizált weboldallal elvesztheted a vágyott érdeklődőket, cserébe olyanokat vonzhatsz be, akik nem téged keresnek. Így csak az idődet és a pénzedet pazarlod ugyebár.

Nem érné meg jobban, ha ezt az időt inkább a céged növekedésébe és fejlesztésébe fektetnéd?

Weboldal készítés + megfelelő online stratégia = Eredmény

WordPress céges weboldal készítés – tökéletes megoldás vállalkozásod honlapjához

Mindenhol azt hallod, hogy a weboldal készítés csak pár órás feladat, és mindenki meg tudja csinálni. Lehet így is, de ezzel a megoldással vajon megfelelően tudod képviselni a céged? El tudod juttatni a célközönségedhez? Vajon a Google is szeretni fogja az újonnan elkészült céges honlapot?

Megéri ezzel foglalkozni, nem pedig vállalkozásod ügyeivel, amit más tényleg nem tud megcsinálni helyetted? Mennyi pénzt veszítesz, ha nem üzleteddel foglalkozol, esetleg nem olyan lesz az eredmény, amire szükséged lenne?

Hidd el, versenytársad már dolgozik rajta, hogy keresőoptimalizált weboldala legyen. Nagyon lemaradsz, ha nem tartod a lépést.

Egy elkészült WordPress weboldallal azonban már Marika néni is megbirkózik az adatok, szövegek módosításával.

Miért WordPress weboldal?

 

A világ egyik legnépszerűbb tartalomkezelő rendszere vagy CMS-e a WordPress. A weboldalak 1/3-a a WordPress keretrendszert használja. Olyan honlapok, mint a Time, The New Yorker, Ebay blog, Sony Music is mind ezt használják.  Miért ne készíttetnéd weboldalad te is WordPress-el?

Egyszerű tárhelykezelés 

 

Szinte mindegyik tárhelyszolgáltató támogatja a WordPress weboldalakat.

Tárhelyszolgálatóként, és domain név regisztrációhoz mi őket ajánljuk, mert többféle csomagból válogathatsz weboldalad részére igényednek megfelelően korrekt áron. Ingyenes SSL, Cloudflare lehetőség, hogy minél nagyobb biztonságban legyél.
Probléma esetén pedig elérhető, segítőkész ügyfélszolgálat áll rendelkezésre honlapodhoz.

 

 

 

 

Könnyedén keresőoptimalizálható weboldalak

 

A WordPress honlapok egyik nagy előnye az egyszerű optimalizálhatóság, amely a Google találati listán a megtalálhatóságért felel. Remek segítséget ad ehhez a Yoast SEO bővítmény, amely az onsite SEO-ban nyújt támogatást. Módosíthatod honlapod címét, meta leírását. Irányt mutat a kulcsszavak használatához, és jelzi, mennyire tartja megfelelőnek a weboldalad onsite keresőoptimalizálását.

Egyszerűen frissíthető honlapok

 

Ahogy a telefonodat, úgy a WordPress honlapokat is folyamatosan frissíteni kell, hogy lépést tarts a legújabb trendekkel és megelőzd a  kompatibilitási problémákat. Amennyiben magad, vagy cégen belül intéznéd, nagyon fontos, hogy mindig készüljön előtte biztonsági mentés!

Személyre szabható weboldal design

 

Ne nézz ki úgy, mint a konkurenciád! Fejezd ki személyiségedet, képviseld vállalkozásod értékeit! Mi minden weboldalnak egyedi kinézetet készítünk, hiszen belőled is csak egy van!

 

wordpress weboldal készítés

 

Reszponzív honlapok

 

Minden weboldalunk reszponzív/mobilbarát. Ez már alapkövetelmény, amikor az emberek döntő többsége a mobiltelefonját is használja böngészésre. Arról nem is beszélve, hogy a Google új algoritmus változásai is a mobilverziót részesíti előnyben az indexelés alkalmával.

Írj blogot!

 

A WordPress tulajdonképpen blog platformból nőtte ki magát. Használd ezt a funkciót, nagyon értékes! Nem csak az érdeklődőiddel oszthatsz meg fontos információkat, de a Google is nagyon-nagyon szereti, ha weboldaladat informatív, mások számára hasznos tartalommal töltöd meg.

Könnyedén összekapcsolható a Social Mediaval

 

Oszd meg honlapod tartalmát a közösségi csatornákon, szerezz követőket és likeokat a közösségi média csatornáin, vagy fordítva. Irányítsd követőidet weboldaladra, építs értékesítési tölcsért, tereld a látogatóidat szándékaidnak megfelelően.

Önállóan is szerkeszthető weboldal tartalom. (Ha szeretnéd…)

 

Miután  a weboldal elkészült, kitanítunk a kezelésére. Amennyiben honlapod karbantartása nálunk marad, csak olyan funkciókat hagyunk bekapcsolva, ami egy átlag felhasználót sem zavar össze. Ezért szeretjük nagyon a Divit is az Elegant Themestől, hiszen élőben szerkesztheted weboldaladat, mindenféle kódolási tudás nélkül. 

Ingyenes weboldal landing page lehetőség!!

 

Weboldal készítésnél fontos kritérium, hogy az érkező oldalak / landing page-ek, olcsón, könnyen elkészíthetők legyenek. A landing page nagyon fontos oldala a céges weboldalnak, hiszen ide érkezik meg egy reklám kampány során a látogató. Célja, hogy a hirdetés megtekintésekor a legteljesebb információhoz jusson a felhasználó, és látogatóból vásárlóvá, ügyféllé váljon. Érdemes ezeket az oldalakat külön választani vásárlói hajlandóság szerint (sales funnel). Ráadásul a Google Analytics rendszerével remekül mérhető, hol teljesítesz jobban-rosszabbul, ami nagyon jó hír, hiszen ezek alapján módosíthatsz, fejleszthetsz stratégiádon.

Így készíts landing oldalt fél óra alatt.

Légy képben weboldalad látogatóinak viselkedésével

 

Az online marketing legnagyobb előnye, hogy mérhetővé váltak az eredmények. A WordPress weboldalak könnyedén összekapcsolhatók a Google Analytics-el, vagy kösd össze a kék közösségi csatornával Facebokkal pixel segítségével. Elemezz, értékelj, fejlessz, elemezz, értékelj,…

 

Legutóbbi munkáink

Blogbejegyzések weboldal készítés témakörben:

Divi Builder és WordPress 5.0 – Gutenberg

    2018 Mikulásra megérkezett az új WordPress 5.0, amivel szinte egyidőben a Divi is megjelent legújabb frissítésével, és mindketten hatalmas újdonságokat pakoltak a csizmába. A WordPress 5 a Gutenberget hozta, az Elegant Themes pedig vadonatúj Divi Visual...

Mitől függ a weboldal készítés ára

AvagyMennyibe kerül egy WordPress weboldal készítése Amennyiben honlapot szeretnél készíttetni, nagyon fontos, hogy tisztába kerülj azzal, mire is érdemes odafigyelni, mit lehet, esetleg mit tilos kihagyni egy weboldal készítésének és tervezésének...

Milyen hasznos volt számodra ez a tartalom?

/ 5. Ennyi szavazatból:

Örülünk, hogy hasznosnak találtad ezt a cikket.

Több értékes tartalomért kövess bennünket a Facebookon is!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!