Facebook marketing

Hamarosan megérkezik a Facebook új algoritmusa, így nagyobb kihívások elé kerülnek a vállalkozások oldalai, ezentúl nem ígér automatikus organikus elérést a Facebook. A posztolások, amikkel eddig elérted a követőidet, már nem fognak megjelenni a hirdetési folyamukban. Ismerünk pár trükköt, és nem félünk használni őket.

Facebook marketing 1

Miért van szükségem segítségre Facebook hirdetéseknél?

A legtöbb cégtulajdonos csak azért hozott létre Facebook üzleti oldalt, mert úgy hallotta, az kell, hiszen aki nincs a ott, nem is létezik, de komplett stratégia nélkül nem hozza a várt eredményt. Nem tervezi meg, kinek, milyen célból, mikor, mit posztol.

2018-tól a megváltozott Facebook algoritmus hatására még nehezebb elérni egy oldal követőibázisát. Nincs már ingyen ebéd a közösségi médiában. Vagy nagyon sok munkát teszel bele, amellyel megtarthatod követőidet, vagy ki kell nyitni a pénztárcát. Legtöbb esetben a kettő együtt hoz valós eredményt. 

A megoldás olyan értékes tartalom létrehozása, ami interakcióra, kommentelésre serkenti a követőket. És persze ne feledkezzünk meg a jól ismert “Értesítések” gomb beállítási lehetőségeiről sem. 

Amennyiben pedig a Kék Testvér úgy ítéli meg, hogy értékes tartalmat közvetítünk követőink felé, a hirdetési költségek is csökkenhetnek. Ugye te sem szeretnél eltűnni a süllyesztőben? Előzd be a konkurenciát, aki még nem él a digitális világ előnyeivel!

Ezekben számíthatsz ránk Facebook hirdetések kezelésénél:

1. 
Segítünk Facebook
stratégiád, hirdetési célod  megtalálásában, és megtervezzük, beállítjuk a hirdetési kampányt.

2.
Igény szerint segítünk a Facebook Pixel elhelyezésében, hogy a legtöbbet hozhasd ki az üzletedből.

3.
Megtaláljuk a legpontosabb célközönséget hirdetésed számára, beállítjuk, hogy megfelelő időben érd el a megfelelő embereket.

4.
Segítünk a kreatívok elkészítésében. Egyedi képeket, videokat neked kell biztosítanod.

5.
Habár a hirdetési fiókodat mi kezeljük, az a Céged tulajdonában marad.

Havonta jelentést küldünk az eredményekről.

6.
Posztok írását nem vállaljuk, de ha úgy érzed, kialakított stratégiával több eredményt érnél el- ami valóban így van, lépj velünk kapcsolatba, szívesen segítünk!