E-learning platform

A Skillnaut innovatív online oktatási rendszere egyedi megoldásaival gyors és hatékony megoldást biztosít felhasználóinak az üzleti és a jogi környezet állandó változásaira.

 

Oktasd, teszteld, inspiráld és jutalmazd munkavállalóidat!

Egyedi “Animatic” megoldásunkkal egyszerűen alakíthatjod a kontakt képzések anyagait audiovizuális, online formában elérhető tananyaggá, így színesítve a blended képzések módszertanát.

Interaktív kérdésekkel növelheted a tananyagok, oktatóvideók megértésének hatékonyságát.

Mikrotréning megoldásunk segítségével folyamatosan, rugalmasan képezheti munkatársait, akár a napi munkavégzés menetébe  építve is.

Importáld meglévő e-learning tananyagaidat rendszerünkbe, növeljd hatékonyságukat beépített gamification megoldásunkkal! Hozz létre vizsgákat pillanatok alatt, akár Excel-ből importálva is!

A Skillnaut m-learning rendszere olyan adaptív oktatási környezetet biztosít a munkatársak számára, amiben a teljesítménykényszer alatt jól és rosszul teljesítők egyaránt kellő támogatást, és motívációt kapnak a tanuláshoz. Gamifikációs megoldásunk hatékony segítője a motiváció fenntartásának.

Mérd és díjazd a teljesítményt, szorgalmat, közösségi aktivitást!

Kezelőfelülete nem igényel külön betanulást!

 

Alakítsd a vállalati tudást üzleti eredménnyé!

 

Az értékesítési lánc teljes hosszában alkalmazhatod megoldásainkat, hiszen a külső partnerek termékismeretének elmélyítése javítja a szolgáltatás minőségét.

Ennek technikai hátterét a Skillnaut Cluster képzési megoldásunk nyújtja. Az ügyfelek átfogó tájékoztatására a Skillnaut Client Tutor szolgál, amely új szintre emeli az ügyfélélményt.

A képzések utánkövetésére létrehozott megoldásunk egyszerűen kapcsolja össze a képzési adatokat az értékesítési adatokkal, így téve lehetővé a részletes hatékonyság-elemzést.

Egy helyen tarthatod nyilván az elektronikus és személyes képzéseket csökkentve az adminisztrációt. Szimulációs megoldásunk segítséget nyújt az ügyfélkezelési szituációk begyakoroltatásában.

Rendelkezésre álló szakértő csapat

 

Bár intuitív mobile learning platformunk tartalomszerkesztő rendszerét arra optimalizáltuk, hogy felhasználóink önállóan, külső erőforrások bevonása nélkül is létrehozhassanak benne tartalmat, mégis amennyiben segítségre lenne szükség, felkészült és nagy tapasztalattal rendelkező tréner csapat áll rendelkezésére a hatékony oktatási anyagok létrehozásában.

Adj teret munkatársaid fejlődésének!

 

A Skillnaut teljes szabadságot ad felhasználói számára, mert technológiánk segítségével menet közben is lehet tanulni, ott és akkor, amikor erre szükség van.

Automatizált Onboarding megoldásunk segíti az új munkavállalók beilleszkedését, élménnyé varázsolja a vállalat megismerését és interakcióra készteti a belépőt a régebben ott dolgozó munkatársakkal.

Integrált gamification megoldásunk hatékonyan támogatja az online tanulást, és jobb eredmény elérésére ösztönzi a felhasználókat.

Gyémántokkal és rubintokkal díjazzuk a szorgalmat és a magasabb szintű tudás elérését.

Kihívás játékunkban stressz-mentes helyzetben, egymással játékos formában versenyezve készülhetnek fel a munkatársak a szakmai kihívásokra és a vizsgákra.

Fókuszált tanulást segítő megoldásaink gyorsabbá és egyszerűbbé teszik az online tanulást.

 

Integráció

 

 

Számunkra különösen fontos a kényelmed. Mobile learning rendszerünk ezért olyan API megoldást kínál felhasználói számára, ami leegyszerűsíti az adatkommunikációt a vállalat meglévő rendszereivel, így könnyítve meg a használatba vételt és a mindennapi adminisztrációs terheket.

Igénybe vehető felhő alapú szolgáltatásunk, vagy futtasd on-premise megoldásunkat, amely kiemelt figyelmet fordít a személyes és üzleti adatok biztonságos kezelésére.

Milyen hasznos volt számodra ez a tartalom?

5 / 5. Ennyi szavazatból: 2

Örülünk, hogy hasznosnak találtad ezt a cikket.

Több értékes tartalomért kövess bennünket a Facebookon is!