Digital services

• Website development

• SEO /search engine optimization

• Google – Facebook Ads

• Landing pages

• Virtual Assistance

A company without online marketing and presence is like winking at someone in the dark.

No one else knows what have you done…

Törődünk a cégeddel!

Miért van szükség online marketingre?

1. Mert láthatóbb lesz céged a digitális világban és a saját környékeden is.

2. Mert több emberhez jutsz el, mint az offline hirdetések világában ugyanazért a pénzért.

3. Mert a világ halad előre, egyre nagyobb a reklámzaj és ki kell tűnni valahogy.

4. Mert mérhetővé válnak a hirdetési költségek eredményei, módosíthatók, tesztelhetők a hirdetési csatornák.

Weboldal készítés

Manapság  az érdeklődők 63% -a találja meg vállalkozásodat online, és lép kapcsolatba veled honlapodon keresztül. Nagy többségük véleménye szerint a céges weboldal arculata alapján dönt a vállalkozás hitelességéről is. A te  vállalkozásod honlapja miről árulkodik?   Mi mobilra optimalizált honlapokat készítünk marketinges szemlélet alapján, hogy ne csak érdeklődőid legyenek, hanem üzlet is legyen belőle.  Céges honlapkészítés kulcsrakész megoldásokkal, a megrendelő által is kezelhető admin felülettel, keresőoptimalizálva.

Keresőoptimalizálás / SEO

SEO (keresőoptimalizálás) nélkül egy weboldal semmit sem ér. Mintha elengednél egy fontos üzenettel egy héliumos lufit … talán valaki megtalálja. Mennyi pénzt engednél fel egy ilyen lufival? Ügyfeleid 97%-a a Google keresőmotorjával kezdi az információszerzést. Egy weboldal optimalizálása hosszú távú befektetés céged online láthatóságába. Ne hagyd ki a honlap SEO-t, kezzd SEO auditunkkal!

E-learning

Hatékony és gazdaságos tudásátadás mobile learning platformunk segítségével. Klasszikus e-learning és mikró képzések. Integrált gamification modullal, a motiváló, és szórakoztató tanulás érdekében. Fejleszd hatékonyan, költségkímélő módon válllakozásodat! Oktasd, teszteld munkavállalóidat e-learning platformunkon!

Analitika

Az online marketing egyik legnagyszerűbb tulajdonsága, hogy mérhetővé váltak  a folyamatok és az eredmények. A Google Analytics  kihagyhatatlan segédeszköz, amivel optimalizálhatod és tökélyre fejlesztheted weboldalad működését!

Szövegírás

Manapság nem csak a célközönségnek, hanem a Google-nek is meg kell felelni, hogy közönségükhöz egyáltalán eljusson az üzenet. Kulcsszókutatással, keresőoptimalizált szövegírással keress bennünket!

Tanácsadás

Ha úgy érzed, egyedül vágnál bele az online marketingbe, de nem tudjod merre indulj, keress bennünket! Ha nincs kérdés, nincsen válasz sem… Weboldal készítés, SEO/keresőoptimalizálás, social media elsősegély, tanácsadás, oktatás.

Facebook marketing

A felnőtt lakosság 81% -ának van legalább egy közösségi profilja, és átlagosan legalább napi két órát tölt a közösségi média olvasásával. Építs marketingkampányokat vállalkozásodnak a közösségi média csatornáin, hogy tűpontos célzási lehetőségekkel érhesd el potenciális vásárlóidat!

Email marketing

Szolgáltatásunk hamarosan elérhető!

Lokális SEO

A mai vásárlók 97% -a online keresi a helyi üzleteket és szolgálatásokat, nem beszélve az okostelefont használókról, akiknek 82%-a teszi ugyanezt készülékén. Látható vagy a számukra? Konkurenciád már használja a lokális SEO-t. Ne maradj le te sem!

Az online keresések 97% -a ugyan valamelyik keresőmotorral kezdődik, de a kattintások 41% át a fizetett hirdetések szerzik meg a keresési találatok között. A Google Ads remek módja annak, hogy több, minőségi látogatót vezess weboldaladra, amivel gyorsan szerezhetsz érdeklődőket és vásárlókat vállalkozásod számára! Stratégia, kulcsszó és versenytárskutatás után beállítjuk fiókodat, amelyet folyamatosan monitorozva optimalizálunk, hogy a lehető legjobb eredményeket érd el meddőszórás nélkül célközönséged megtalálásával.

Landing oldal kialakítása

Kampánycélnak megfelelő landing oldalt készítünk neked, a lehető legnagyobb konverzió elérése érdekében. .

Betanítás/oktatás

Magad szeretnéd csinálni weboldalad? Segítünk!

Mert az online marketing nem csak játék és mese

Sőt nem is sprint, hanem hosszútávfutás, de valahol mindenki elkezdte, igaz?

Amennyiben minket választasz a közös munkára, első körben átnézzük eddigi tevékenységeidet, eredményeket, konkurenciát, majd ennek függvényében lépünk tovább. A weboldal készítés és a honlap  keresőoptimalizálása is ebben a szellemben zajlik nálunk, nemcsak az online marketinghez kötődő feladatok. Mi folyamatosan mérünk, és analizáljuk a kapott eredményeket, hiszen annak alapján optimalizálható leghatékonyabban a kidolgozott online marketing stratégia. Jobb lenne persze, ha tudnánk gondolatokat olvasni, vagy varázsolni, de ez még folyamatban. Egyelőre maradnak a régi jól bevált analitikai felületek. És még valami… Ez közös munka. Rengeteg dologba nem látunk bele a vállalkozásodban, amihez viszont a tulajdonos, vezető ért jobban! Egy dolog viszont közös bennünk! Mi is Érted dolgozunk! 

Rólunk mondták

A ceremoniamesterno pont hu oldalamhoz nagyon sok segítséget kaptunk. Köszönjük..

[usr 5]

Somorjai Ilona

Profi, széleskörű ismeretekkel rendelkező csapatra találtam a Haladjunk.hu -nál. Naprakészen, átlátva a számomra bonyolult összefüggéseket az online marketing világában, érnek el weboldalam számára egyre vonzóbb helyezéseket a Google találati listán. Ajánlom Őket, velük haladni fogtok!

[usr 5]

Cseh Attila

helloled.hu

Kedves, gyors és nagyon jó szakember

[usr 5]

Ferenc V.

Ingyenes fél órás online marketing tanácsadás!

Hogy felmérjük az igényeket, és megismerjük egymást.

Legutóbbi munkáink

[slide-anything id=”57386″]

Utolsó cikkek a blogból

Erre figyelj WordPress weboldalad fejlesztése során

Erre figyelj WordPress weboldalad fejlesztése során – a leggyakoribb hibák egy csokorban   A WordPress magasan a világ legnépszerűbb tartalomkezelő rendszere, a weboldalak nagy része ennek a CMS-nek a segítségével készül. Népszerűsége és egyszerű telepíthetősége...

Az online marketing előnyei 5 pontban

Egy vállalkozás online marketing stratégia nélkül olyan, mint egy hajó, kapitány nélkül. Úgy gondolod, hogy el van túlozva? Pedig nem így van, ha figyelembe vesszük a tényeket, hogy 2021-ig várhatóan több mint két milliárd ember fog online vásárolni, amely mind a...

Milyen hasznos volt számodra ez a tartalom?

/ 5. Ennyi szavazatból:

Örülünk, hogy hasznosnak találtad ezt a cikket.

Több értékes tartalomért kövess bennünket a Facebookon is!